Pocket NEWS
8.7.2024

KAM na kole a jak si užít léto v Brně? Už teď v novém KAMu!

Nové vydání brněnského magazínu KAM je na světě a tentokrát se nese ve znamení kola. Hlavní téma „KAM na kole“ inspiruje nejen cyklistické nadšence, ale i ty, kteří teprve zvažují, že nasednou na kolo a vyrazí prozkoumat krásy Brna a jeho okolí. Červencové vydání magazínu přináší spoustu praktických tipů, zajímavostí a doporučení, které vám zpříjemní léto v pohybu.

Jedním z hlavních taháků aktuálního vydání je rozhovor se spoluzakladatelem brněnské kurýrní služby Švihé Synku. V rozhovoru se dozvíte, jak se zrodil nápad na založení této firmy, jaké jsou výzvy a radosti práce kurýra na kole a jak Švihé Synku přispívá k udržitelné městské dopravě. Erik Nálepka a jeho příběh vás vtáhnou a možná inspirují k tomu, abyste také nasedli na kolo a objevili město z nové perspektivy.

Magazín KAM ovšem nenabízí jen cyklistické tipy. Jeho stránkami se line atmosféra letního Brna a přináší řadu doporučení na kulturní a společenské akce, které byste si neměli nechat ujít. Od festivalů, přes koncerty až po výstavy – je tu něco pro každého. A pokud vám městský ruch začne být příliš, magazín vám poradí, kam vyrazit za klidem a přírodou mimo město. Najdete zde tipy na výlety do okolních lesů, návštěvy zámků a hradů nebo cyklostezky vedoucí malebnou krajinou jižní Moravy.

Léto je tady a s magazínem KAM budete vždy vědět, kam vyrazit!

Chcete mít celé léto aktuální tipy, co v Brně a okolí dělat? Odebírejte náš týdeník ZDE a mějte stále prst na tepu Brna!

Děkujeme, ozveme se co nejdříve
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Další články

Pocket NEWS
2.10.2024

Listopadový KAM naservíruje wellness a exotickou kuchyni!

Rubrika Lifestyle se tentokrát věnuje wellness a saunování, v rubrice Gastro nahlédneme do kuchyně brněnských exotických restaurací.

Pocket NEWS
27.9.2024

Gurmánský poplach! Nový Food & Drink Brno vyjde už na začátku listopadu

Podzimní vydání gastronomického průvodce Food & Drink Brno naservíruje to nejlepší z lokální gastronomie. Pozvěte spolu s námi brněnské gurmány ke společné host

Pocket NEWS
4.9.2024

Zářijový KAM: Prozkoumejte literární historii a inspirace Brna s novým vydáním

Milí čtenáři,máme pro vás radostnou zprávu – nové zářijové vydání magazínu KAM právě dorazilo do Brna a je plné fascinujících příběhů a literárních objevů.